Vertrouwen is een belangrijk aspect voor e-commerce succes in Duitsland en vertrouwen win je door persoonlijk contact. Daarom helpen onze native speakers veel webshops met het beheer van een Duitse (+49) customer service.

Strategisch gelegen distributiecentrum op de DUI-NL grens. Next day levering aan de Duitse consument tegen 1 all-in tarief & zonder opstartkosten!

Koppeling van jouw webshop systeem met ons logistiek systeem is een belangrijk onderdeel van proces optimalisatie.  Voor alle webshop systemen hebben wij koppelingen. 

Een marktspecifieke website is uiteraard de start van e-commerce succes. Middels native speakers en SEO & SEA specialisten verzorgen wij de vertaling van jouw website naar het Duits. Ook kunnen wij de start en het onderhoud van social media binnen jouw digitale marketing strategie.

Wij hebben de Duitse markt voor pakkettransport goed onderzocht en zijn langdurige samenwerkingen aangegaan met de beste providers. Hierdoor bieden we next day leveringen aan de Duitse consument, tegen de scherpste tarieven!