Waarom zou ik 2 Broers Transport gebruiken?

Een groot aantal producten op Duitse webwinkels zijn nog steeds niet leverbaar in Nederland, of alleen tegen erg hoge verzendkosten! Door jouw bestelling te laten afleveren bij het 2 BROERS TRANSPORTCENTRUM in Kleve (Duitsland)  – vlakbij de Nederlandse grens – is alles uit Duitsland besschikbaar. Na ontvangst wordt jouw bestelling nog dezelfde dag in Nederland aan de meest efficiënte transport partner aangeboden waardoor het vaak nog sneller bij jou thuis geleverd wordt. Hierdoor zijn alle producten uit Duitsland beschikbaar, tegen de laagst mogelijke verzendkosten.

Wat zijn de kosten?

De lokale verzendkosten binnen Duitsland zijn vaak gratis. Zo niet, dan zijn ze een stuk lager dan internationale verzendkosten naar Nederland. Aangezien 2 BROERS TRANSPORT scherpe prijsafspraken maakt met Nederlandse transporteurs en altijd per zending de meest efficiënte optie kiest, blijven de transportkosten in Nederland zo laag mogelijk. Hieronder een indicatie van de verzendkosten van het 2 BROERS TRANSPORTCENTRUM in Duitsland, naar jouw Nederlandse adres:

 

BRIEVENBUS PAKKET: €6,50 

Maximaal gewicht 2 kilo & maximale afmetingen: 38 x 26,5 x 3,2 cm

PAKKET KLEIN: €8,50                                                                               

Gewicht 2 tot 10 kilo & maximale afmetingen van 100 x 50 x 50 cm 

PAKKET GROOT: €16,00 

Gewicht 10 tot 31 kilo & maximale afmetingen van 176 x 78 x 58 cm

 

De ontvangst, opslag, eticketering en vervoer naar de Nederlandse transpeur worden door ons kostenloos verzorgd..

Word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn zending?

Zodra wij jouw zending hebben ontvangen op ons transportcentrum in Kleve en bij de Nederlandse transporteur hebben aangeboden, ontvang je een SMS bericht met de Nederlandse track & trace code, zodat je precies weet wanneer de zending bij jou thuis wordt afgeleverd. 

Is mijn zending bij 2 Broers Transport verzekerd?

Vanaf het moment dat jouw zending is ontvangen bij het 2 BROERS TRANSPORTCENTRUM in Kleve, tot het moment dat de zending bij een transport partner in Nederland (bijvoorbeeld Post.NL) is afgeleverd, is deze verzekerd tegen een maximale waarde van €100,-.