PERSOONLIJK AFLEVERADRES IN DUITSLAND

Kies hieronder het pakket dat wij voor jou mogen ontvangen in Duitsland. Na ontvangst op ons transportcentrum sturen wij het nog dezelfde dag door naar jouw adres in Nederland! Weet je het gewicht of de afmetingen van jouw bestelling niet? Geen punt! Meldt jouw pakket dan hier aan.

BRIEVENBUSPAKKET

Max afmetingen: 38x26x3,2 cm
Max gewicht:2kg                                                                                                      Ontvangst in Kleve & Levering in Nederland – €8.50

BIJVOORBEELD

PAKKET KLEIN

Klein pakket versturen van nederland naar duitsland

Max afmetingen: 100x50x50 cm
Max gewicht:10kg                                                                                                      Ontvangst in Kleve & Levering in Nederland – €14.50

BIJVOORBEELD

PAKKET GROOT

Max afmetingen: 100x50x50 cm
Max gewicht: 20kg

Ontvangst in Kleve & Levering in Nederland – €19,50

BIJVOORBEELD

Mochten de afmetingen of het gewicht van jouw pakket tòch afwijken, geen probleem! Zodra wij het pakket ontvangen nemen wij direct contact met je op!  

Ook ontvangen en verzamelen wij meerdere pakketten voor je, zodat ze als één bestelling doorgestuurd kunnen worden. Plaats eenvoudig een bestelling voor de afmetingen & het gewicht van alle pakketten bij elkaar en geef in de comments aan hoeveel leveringen wij kunnen verwachten. Voor de opslag en het verpakkingsmateriaal rekenen wij een meerprijs van €5,-.